Вчитување...
Исклучи preloader
Русский  |  Македонски  |  English

Отворен културно-информативен и деловен портал за Северна Македонија

Отворен културно-информативен и деловен портал за Северна Македонија

Отворен културно-информативен и деловен портал за С. Македонија

Од 1 декември „Македонска куќа“ го лансира најважниот Интернет портал на Република С. Македонија за Русија и земјите од Евроазискиот деловен сојуз. Порталот ги содржи сите корисни и информативни податоци за економскиот, историскиот, културниот и туристичкиот живот во земјата. Allmk.info ќе биде корисно за секој што е заинтересиран да воспостави деловни контакти или да ја посети оваа држава.

Подготвивме 5 блока за најважните теми што може да ве интересираат при истражување на Македонија или работа со партнери од С.Македонија:

За земјата - Корисни информации од областа на историјата, знаменитостите, традициите и празниците. Сеопфатни информации за регионите, климата и националната кујна.

Бизнис Портал за деловни луѓе, добавувачи и купувачи на стоки и услуги произведени во Република С. Македонија. Идеално место за воспоставување контакти и наоѓање партнери.

Туризам - Дел од порталот за оние кои сакаат да ја посетат земјата. Сеопфатни информации за тоа каде да останете, што да видите, како најдобро да го поминете своето време во Македонија, да изнајмите автомобил или да користите подготвена туристичка програма за турнеи.

Вести - ажурирани информации за интересни и значајни настани од економскиот, културниот и социјалниот живот на земјата.

Форум - интерактивен дел што ќе ви овозможи да разменувате информации во реално време, да поставувате прашања, споделувате впечатоци и да оставате коментари.

Со нас ќе бидете во тек со најновите новости, комерцијални и патнички понуди!

https://allmk.info/